top of page

Pe o scara de la 1 la 10, ii acord un 9+

Prima carte pe care am citit-o ...am si uitat cum se numea. Am luat Tentoria pentru ca sunt pasionat intr-o oarecare masura de domeniul SF si am fost pur si simplu captivat de expresia de pe coperta “Crezi ca stii totul despre trecut?”...ce sa zic? parea interesant.

Primele pagini m-au buimacit si trebuia sa ma intorc mereu la fila anterioara, incercand din rasputeri sa urmaresc cursul normal al evenimentelor ...dar dupa, totul a fost clar ca o mare linistita dupa furtuna. Actiunea a inceput sa capete sens si atentia autorului la descrierea scenelor si detaliilor mi-a facut imaginatia sa lucreze la cote maxime.

Ce mi s-a parut cu totul ciudat, e ca nu am vrut sa fac un serial in ea (sa o citesc pe fragmente la metrou sau in autobuz ) ..este (din punctul meu de vedere ) genul de carte care te cuprinde si nu iti permite sa o lasi pana nu afli adevarul, cine minte, cine moare, cine iubeste si, mai ales, ce se intampla de fapt acolo!

Frustarile apar doar atunci cand ochii obosesc, chiar si atunci cand mintea le dicteaza contrariul.

Ca si concluzie, daca doriti sa iesiti din rutina birou-terasa-pat, este lectura perfecta. Pe o scara de la 1 la 10, ii acord un 9+, doar pentru ca autorul este la prima carte si nu vreau sa i se urce la cap. Altfel astept cu nespusa dorinta vol II. Spor la citit.

[Recenzie postata pe Amazon]

bottom of page